Western Camp

Bandittens Madhus

Banditten 900x300

“Banditten” på Western Camp er et madhus der er placeret centralt i “Western City”, altså i Western Camp´s sceneområde.

“Banditten” startede med at lave madarrangementer ovre fra Western Camp´s fængsel (deraf navnet Banditten). Senere fik han så sit eget storkøkken i “Western City” og har nu gennem mange sæsoner gjort mange glade gæster gladere.

I løbet af sæsonen er der spisearrangementer i alle højtider og hver eneste dag i skolernes sommerferie. I højtiderne foregår arrangementerne med tilmelding og i skolesommerferien er det uden tilmelding. Alle ugens dage i skolesommerferien står “Banditten” klar med den store büffet.

“Bandittens” varemærke er god mad, i rigelige mængder, til rimelige priser…..Dermed er grundlaget for en hyggelig aften 100 % i orden. Prisen for at spise med fra de lækre buffeter ligger typisk fra kr. 120,- til  kr. 130,-…..Børn (3-11 år) ½ pris…..Børn under 4 (0-2 år) spiser med gratis.

Alle er velkomne til at besøge Western City, også selv om man ikke bor på Western Camp. Pak familien, ungerne, vennerne og det gode humør en dag hvor I er “lækkerdovne” og få en anden oplevelse en den pizzamanden kan levere 😉

Såfremt I skal bruge mad til jeres egne arrangementer så kontakt Banditten. Banditten (Brian / Friis Diner) træffes på tlf. 23 43 51 41 eller kig mere på hans hjemmside Friis Diner Transportable. Banditten er vant til store arrangementer og leverer til mange arrangementer på Western Camp.

Book Online Nu

Ferie med højt til loftet
  • Adresse:

   Western Camp
   Noret 2, Kramnitze
   4970 Rødby

   Telefon: +45 54 94 61 00


   E-mail: mail@westerncamp.dk

  • Facebook m.m.

   Facebook Kontrolrapport Kontrolrapport TripAdvisor