Western Camp

Handicap forhold

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Western Camp er relativ handicapvenlig………men så heller ikke mere.

På Western Camp er handicapfaciliteten placeret i facilitetsbygningen ved “Sletten”. Den fungerer som både handicapfacilitet og familiebaderum og derfor er der ikke nøgle eller lignende til døren – Den frie dørberedde er 85 cm.

Er man ikke afhængig af at skulle sidde i kørestol hele tiden, så kan man med fordel benytte et af vores familiebaderum i hovedbygningen – det virker fint hvis man er mindre handicappet. Der er dog trin op for at komme i familiebaderummet.

Der er få trapper på Western Camp, men den ene der er går op til Sheriffens kontor og en anden går op til butikken – vi er dog gerne behjælpelige, så det går som regel.

Der er mange steder der er “trin op” som ikke er udlignet af rampe eller lignende. Vi har ramper til udlån hvis I har behov for at låne ramper for at komme op og ned til en hytteterrasse, etc. – Spørg endelig…..Vi har måske løsningen.

Belægningen på Western Camp er generelt “knust asfalt” på vejene. Det er fint, fast og udmærket at køre på. Pladsen ved sceneområdet er belagt med perlesten som generelt ligger i relativt tyndt lag, men kan enkelte steder være tykkere end “godt er”.

Når man foretager reservation på Western Camp er det vigtigt at man uddyber hvordan ens situation er, så man ikke får en plads eller en hytte fjernt fra handicapfaciliteterne. Det er muligt at få både pladser til campering og samtlige hyttetyper nær handicapfaciliteten. Vi har en WesternHytte (nr. 19) og en WesternHytte-Plus+ (nr. 5) der har lidt bredere hoveddør end de andre – Her er den frie bredde 80 cm. i stedet for 70 cm i den øvrige hytter. Dørene inde i hytterne er smalle.

Storhusene på Western Camp er til trods for deres alder velegnede til handicappede. De er i tidernes morgen opført til syge og handicappede. Der er god plads de fleste steder og der er bredere døre end normalt. Mellem blokkene er der flisebelagt, fliserne ligger måske lidt ujævnt men det er handicapvenligt køreunderlag.

Har du som handicappet yderligere spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Book Online Nu

Ferie med højt til loftet
  • Adresse:

   Western Camp
   Noret 2, Kramnitze
   4970 Rødby

   Telefon: +45 54 94 61 00


   E-mail: mail@westerncamp.dk

  • Facebook m.m.

   Facebook Kontrolrapport Kontrolrapport TripAdvisor