Western Camp

Scenen, optræden, etc.

Aktivitetsprogram 900x300På Western Camp har vi en del udendørsoptræden af dansere og musikere og det er med til at give en helt anderledes camping-oplevelse end man ellers kan få på mange af de andre gode Danske campingpladser.

Vi kalder det “Ferie med højt til loftet” og vi mener det, for vi kan se det virker……….Når Mor og Far har en god ferie, ja så har ungerne det også – Og dette til trods for at der ikke findes pool, overdækket legeland eller lignende. Samtidig medvirker sceneområdet “Western City” til at mange hurtigt får kontakt til andre på ferie, idet der er et fælles sted at mødes, spise og høre god musik.

Det hele foregår udendørs og der er ingen “Plan B”……….Vi er heldigvis ekstra priviligerede med vejret hernede på Sydkysten, idet vi kun sjældent “får glæde” af dannelsen af kumulus-skyer over Sjælland og Tyskland, men går fri og får fine aftener med god musik og glade mennesker. Når der er tale om vejr der kommer som fronter, ja så får vi samme omgang som alle andre og så kan det være vanskeligt at finde det bedste humør frem, men godt humør er vel også fint nok. Vi er udenfor og det giver en anden oplevelse end når vi er “pakket ind i vat” og intet kan gå galt.

Vi glæder os meget over det fantastiske engagement vi møder fra alle musikere, dansere og andre optrædende – Uden dem ville det hele ikke kunne lade sig gøre. Vi arbejder løbende med årets program og næste års program, så meld ud hvis I gerne vil på scenen.

Lidt praktisk info om sceneområdet;
Det er desværre ikke alle naboer der “helt vilde” med countrymusik, derfor iværksatte vi i 2004 nogle miljømæssige tiltag der bl.a. resulterer i at vi ikke kan spille så høj musik som alle gerne vil have.
Vi arbejder løbende med opgaven og i 2006 afsluttede vi byggeriet af 2 bygninger der fungerer som støjvægge og herudover også indeholder skydebaner en lille butik og andre aktiviteter, såsom airhockey,  bordfodbold, etc.

Book Online Nu

Ferie med højt til loftet
  • Adresse:

   Western Camp
   Noret 2, Kramnitze
   4970 Rødby

   Telefon: +45 54 94 61 00


   E-mail: mail@westerncamp.dk

  • Facebook m.m.

   Facebook Kontrolrapport Kontrolrapport TripAdvisor