Western Camp

Oplevelser

Sevaerdigheder-for-web-900x300

Knuthenborg Safaripark – ca. 25 km – Besøg deres hjemmeside “Tryk her”

Rigtig mange husker barndommens tur til Knuthenborg Safaripark – Nu er det måske blevet tiden til at genopfriske mindet eller give det videre til næste generation i familien. Knuthenborg Safaripark er en af Danmarks absolut bedste attraktioner og er helt i særklasse når det drejer sig om fællesoplevelser for familien.

 

Lalandia – ca. 12 km – Besøg deres hjemmeside “Tryk her”

Hvis vejret ”driller” er Lalandias tropiske vandland alle tiders og det ligger kun 10 min. kørsel fra Western Camp. Her er der aktiviteter nok for hele familien på en regnvåd sommerdag.

 

Femern Infocenter – ca. 12 km – Besøg deres hjemmeside “Tryk her”

Kom og se, hvordan verdens længste sænketunnel på 18 km fra Rødbyhavn til Femern bliver bygget. Besøg Femern Forbindelsens Infocenter hvor man via film, plancher og personlig guide bliver orienteret om, hvordan den kommende Femern Bælt-tunnel bliver bygget.

 

Færgen til Tyskland – ca. 12 km – Besøg deres hjemmeside “Tryk her”

Skal øl-, vin- og slikdepotet fyldes op, så kan en Shoppingtur hjælpe. Måske skal der bare en oplevelse mere til, så vil en tur til Tyskland helt sikkert også gøre det. Man kunne også kombinere det og tage en tur i Hansapark og så handle på turen hjem. Hansapark ligger under én times kørsel fra færgen (65 km.) – Western Camp ligger kun 10 min. kørsel fra færgen ………HUSK PAS !!!

 

Museumsbanen – ca. 25 km – Besøg deres hjemmeside “Tryk her”

For mange børn og unge kan det være det første møde med et rigtigt prustende damptog og for de ældre, et glædeligt gensyn med en rejseform i roligt tempo, hvor den smukke natur kan nydes. Lad familien få en helt uforglemmelig oplevelse.

 

Middelaldercentret – ca. 50 km – Se mere på deres hjemmeside “Tryk her”

Aktiviteter for hele familien, tonstunge kastemaskiner affyres, drabelige ridderturneringer i et autentisk 1300- tals miljø. Middelalderligt gæstgiveri. Nok til en hel dag og så kan det kombineres med en strøgtur i Nykøbing Falster.

 

BonBon-Land – ca. 100 km – Se mere på deres hjemmeside “Tryk her”

Sjov for børn i alle aldre  – Kig forbi BonBon-Land på vejen til eller fra Western Camp eller lav en dagsudflugt fra morgenstunden.

 

Der er oceaner af andre muligheder – Besøg VisitLolland-Falster´s hjemmeside – “Tryk her”

Book Online Nu

Ferie med højt til loftet
  • Adresse:

   Western Camp
   Noret 2, Kramnitze
   4970 Rødby

   Telefon: +45 54 94 61 00


   E-mail: mail@westerncamp.dk

  • Facebook m.m.

   Facebook Kontrolrapport Kontrolrapport TripAdvisor