Campingferie på ægte cowboymanér

Western camp er en Temacampingplads, som er bygget i westernstil. Skabt til den perfekte campingferie. Når du ankommer med enten telt eller autocamper  blandes du med ind omkring vores fastliggere som ofte går klædt i cowboytøj og med en attrapskyder i bæltet.  Gennem pladsen kører toget for stor fornøjelse for alle børn. Der kan nemlig med stor sandsynlighed ske røveri af det medbragte guld.

Campferie i eget telt eller autocamper.

Pladsen har hver formiddag hele sommerferien børneaktiviteter som lassokast, lær at danse linedance og skyd med bue og pil. Deltag enten selv eller slap af i mellemtiden på Kramnitze strand som ligger et stenkast fra pladsen.  Om aftenen serverer madbanditten enten dagens ret eller den velkendte Grillbuffet. Og senere på aften vil der ofte være livemusik på enten stor eller lille scene, hvor du kan sidde og nyde en fadøl eller irsk kaffe mens børnene render rundt ved hoppepuderne eller i teenage-rummet.

Westerncamp er en oase fra en svunden tid. De akustiske omgivelser og de løbende aktiviteter giver dig frirum og ferienydelse.  Som vi siger her i det vilde vest.. Ferie med højt til Loftet.

 

Campingpriser for sommeren 2019 – Pr dag: 

  • Pladsgebyr (gratis strøm)   66 kr.
  • Voksne  (12 år+)                   88 kr.
  • Børn (0-2 år)                        GRATIS
  • Børn (2-11 år)                       55 kr.
  • Hunde                                    22 kr
  • Depositum (Reservervation)      500 kr.

Yihaaw…Rid mod det vilde vest! 

– > BOOK NU – Tryk Her < –


Flere gange om ugen bager vi snobrød – så hyggeligt. 

Vil du se programmet for sommeren ? – Tryk Her