WESTERN HYTTER PLUS+

WesternHytte-Plus+ er på 42 kvm., inkl. 7 kvm. overdækket terrasse med bord/bænkesæt, og der er plads til 4-6 personer i hytten.
Campinghytte med toilet, opført i absolut bedste kvalitet, hvor detaljerne er i orden. Kort sagt den perfekte ramme om familiens sommerferie. Hytterne er indrettet med 2 separate soverum med 170 cm. brede dobbeltsenge.
Hyggelig stue med fjernsyn og adgang til lille toilet. Opholdsrum i åben forbindelse med stuen. I opholdsrummet er der spisekrog, lille køkkenniche med kogeplader, kaffemaskine, køle-/fryseskab, ovn, mikrobølgeovn, gryde, potte, pande og service til 7 personer. Fra opholdsrummet er der opgang til en pragtfuld hems på 5 kvm. hvor ungerne kan hygge og sove.
Der er 2 sovepladser i hvert af dobbeltværelserne, 2 sovepladser på hems, og der er mulighed for, at der kan sove 1 person i stuen (sofa / ikke optimalt)
Der er dyner og puder til 5 personer. – Ophold for 5 personer er inkluderet i alle vores hyttepriser.

WesternHytter-Plus+ er opført i 2012 af dygtige lokale håndværkere og med et materialevalg, så de fremstår i gedigen kvalitet.
I alt 47 kvm.  velindrettet og funktionel feriebolig, hvor familien finder gode og hyggelige rammer for ferien.
Både WesternHytterne og “Plus+” hytterne er opført, så de samtidig kan danne den perfekte ramme for 2 vennepar på tur, da værelserne er ens i størrelse og indretning, hvorved “køjesengs-dilemmaet” undgås, og der er derfor gode sovepladser til alle.

Bemærk venligst at alle vore hytter er røgfri. – Strøm betales efter måler. – OBS: Der skal medbringes CI+ modul, hvis man medbringer sit Boxer-kort.

Husdyr i WesternHytte-Plus+
I alle udlejningsenheder er det tilladt at medbringe op til 2 små husdyr (max 12 kg).
Husdyrets vægt vurderes ud fra racens normalvægt.
Pris for hund i hytter er kr. 44,- pr. døgn pr. hund.

Det er kun muligt at medtage større husdyr i nogle af PrærieHytterne.
Her henvises til de udvalgte PrærieHytter: nr. 24, 26, 27, 28, 29, 30 og 31.

Små husdyr er altså tilladt i alle hytter og huse, men må ikke efterlades i lejemålet, ligesom møbler og senge ikke må benyttes af husdyr.

Priser – Pr. døgn kr. 1.035,- /  € 143,-….. Pr. uge kr. 7.015,- / € 940,-

Udenfor højsæson og højtider vil der normalt kunne opnås en rabat på 20 % og i visse perioder endnu mere. – Tjek onlinebookingen eller ring 54 94 61 00.

Højsæson; 15. juni – Sæsonslut

Højtider; Bededagene, Himmelfart & Pinse

Forbrug; Afregnes med kr. 3,- pr. kwh.

Vore WesternHytter-Plus+ er hytte nr. 5, 7, 12, 14, 15 og 22.

Se placering på pladskort eller mere den via Onlinebooking

Klik her for at se Inventarliste, WesternHytter-Plus+ (åbner pdf)

Klik her for at se Standardlejebetingelser (åbner pdf)

Klik her for at se Betingelser for afbestillingsbeskyttelse (åbner pdf)

Ankomst efter kl. 14 – Afrejse før kl. 11.00

Bemærk – Ved korttidsleje på lejeperioder på 6 eller færre dage er man ved reservation sikret minimum den hyttetype man har booket, men ikke nødvendigvis netop det specifikke hyttenummer der fremgår af bekræftelsen.

Der tages forbehold for trykfejl, afgifts- og valutaændringer.