BANDITTENS MADHUS

Bandittens madhus på Western Camp er centralt placeret  i Western City, v/ Western Camp´s sceneområde. “Banditten” startede med at lave madarrangementer ovre fra Western Camp´s fængsel (deraf navnet Banditten).

Senere fik han så sit eget storkøkken i “Western City,” og har nu gennem mange sæsoner gjort mange glade gæster endnu mere glade. I løbet af sæsonen er der spisearrangementer i alle højtider og hver eneste dag i skolernes sommerferie.

I højtiderne foregår arrangementerne med tilmelding, og i skolesommerferien er det uden tilmelding. Alle ugens dage i skolesommerferien står “Banditten” klar med den store buffet eller dagens ret. I kan se menuplanen ved at trykke på linket Bandittens Madhus i menuen  – “Bandittens” varemærke er god mad i rigelige mængder, til rimelige priser… Dermed er grundlaget for en hyggelig aften 100% i orden.

Prisen for at spise med fra de lækre buffeter ligger prisen på kr. 130,-… Børn fra 3 (3-11 år) ½ pris… Børn under 3 (0-2 år) spiser med gratis. Dagens ret koster ca. 85 kr. og også her er børn halv pris.

Alle er velkomne til at besøge Western City, også selv om man ikke bor på Western Camp.

Pak familien, ungerne, vennerne og det gode humør en dag hvor I er “lækkerdovne,” og få en anden madoplevelse end den pizzamanden kan levere med livemusik efterfølgende.

Såfremt I skal bruge mad til jeres egne arrangementer kontakt da Banditten. (Rene Trane / Jersey Food – Maribo) på info@jerseyfood.dk eller kig mere på hans hjemmeside www.jerseyfood.dk