GÆST I WESTERN CITY / DAGSGÆST

Western City er Western Camp´s sceneområde og også det område hvor der er adgang til vores butik, saloon og “Banditten”. Det er et åbent område for alle der har lyst til at kigge forbi og besøge Western City. Det kan være for at købe friskbagt morgenbrød, spise lidt mad fra “Banditten”, nyde en forfriskning fra saloonen eller køre en tur rundt med det lille tog. Man er velkommen fra kl. 8 om morgenen til kl. 23 om aftenen, men der er visse begrænsninger for gæster udefra.

Gæster der ikke bor på pladsen er velkomne til at nyde godt af den gratis underholdning der er i Western City, men kan ikke benytte pladsens faciliteter og kan ikke deltage i aktiviteter der er arrangeret for Western Camp´s boende gæster. Man er altså velkommen til at opholde sig i Western City, men kan ikke benytte legepladser, boldbane, hoppepude, etc. ligesom man ikke kan deltage i arrangerede børneaktiviteter, workshops i linedance, etc. Det er helt naturligt at der er visse begrænsninger og vi synes selv det må være attraktivt at have muligheden for gratis underholdning hvis man bor i sommerhus i Kramnitze eller Hummingen……..Vi kan altså ikke levere gratis aktiviteter for hele området – Vi leverer gratis underholdning og det er et godt tilbud. Hvis man ønsker mere –  Ja, så skal man nok vælge at bo på Western Camp.

Hvis man er daggæst (kr. 20,- / pr. dag) hos en kunde der bor på Western Camp kan man naturligvis benytte pladsens faciliteter, men man har ikke adgang til at deltage i aktiviteter. Man kan ligesom alle andre nyde godt af den gratis underholdning der er og de mange andre muligheder Western City ellers byder på, såsom skydebaner, bordfodbold, airhokey, etc.

Det er som udgangspunkt gratis at besøge Western City, men i Kristi Himmelfart betales der et mindre beløb (kr. 50,- / pr. dag) for at nyde underholdningen. Western City skal altid forlades senest kl. 23. Gæster vil herefter vil blive betragtet som overnattende gæster og vil blive afkrævet betaling som overnattende gæst – Kig ind i receptionen for at få yderligere information hvis I er i tvivl.

Det er desværre ikke muligt at betale sig fra at deltage i diverse aktiviteter – Med langt over 1000 sommerhuse “I baghaven” ville det være en helt uoverskuelig opgave at håndtere og der skal da også helt naturligt være visse fordele ved at man har valgt at bo på Western Camp. Hvis man fejlagtigt har troet at man kunne benytte alle Western Camp´s faciliteter og deltage i alle aktiviteter gratis, selvom man ikke bor på Western Camp – Så kig ind i receptionen, så skal vi se om vi kan finde en løsning – Så lykkes sommerhusferien i Kramnitze eller Hummingen måske alligevel (kr. 88,- pr. dag / pr. person – kr. 616,- / pr. uge / pr. person). Prisen er fastsat efter vor prisliste (campist i telt) og er således fastsat efter at det ikke skal være attraktivt at vælge denne løsning på forhånd.

Bemærk at Western City begrænser sig til det område som bygningerne naturligt omkranser (området med de mange bord/bænksæt) og omfatter således ikke legepladser, bordtennis, facilitetsbygninger, etc. Medbragte mad og drikkevarer accepteres ikke i Western City.