IDE & KONCEPT

“Ferie med højt til loftet” 

Ferien er for mange en tid hvor familien skal hygge sig, have “Batterierne fyldt op” og bringe gode ferieminder med hjem. Ferien er et af årets højdepunkter og derfor en vigtig tid. Vi kan ikke sørge for at I får en god ferie, men vi kan tilbyde rammerne for en god ferie.

Vi arbejder med konceptet “Ferie med højt til loftet” og det går i grove træk ud på at undgå for mange mærkelige regler, bare for reglernes skyld – Meget kan lade sig gøre, blot det ikke ødelægger noget for andre eller forstyrer andre unødvendigt.

Det er altså ikke noget problem at en gruppe på 8 unge sidder og snakker frem til kl. 4 om natten, blot det foregår i “Western City” og at de er helt rolige når de går ned til deres campingvogn eller hytte…….Der er ingen grund til at det ikke skulle kunne lade sig gøre og det er med til at give de 8 unge nogle helt uforglemmelige ferieminder, fra de lyse nætters tid, med hjem i bagagen.

Det er tværtimod et problem hvis naboen har besluttet sig at der skal være fest i forteltet og festen skal først slutte kl. 3 om natten – Det er ikke OK, for det ødelægger andres ferie………..Gå ned i “Western City” og hold jeres fest og vær super-stille når I går hjem.

“Vi skaber rammerne – Andre fylder dem ud”

Vi tilbyder ikke “Gøgl og karuseller” – Vi forsøger at skabe gode rammer og så fylder gæsterne rammerne ud.

Vi værdsætter selv traditionel camping, men det skal være tidssvarende. Vi værdsætter anderledes oplevelser, uden “gøgl og karuseller” og hvor oplevelsen ikke nødvendigvis er “Garanteret” på forhånd, men kan forandre sig på grund af vejret, etc……….Det er ud fra de principper vi arbejder og så arbejder vi ud fra hovedprincippet om at “Vi skaber rammerne – Andre fylder dem ud”.

Det kræver lidt mere af os som værter, men vi kan se det virker og vi får det bekræftet hvert eneste år…………Når Mor og Far har en god ferie, ja så har ungerne det også – Og dette til trods for at der ikke findes pool, overdækket legeland eller lignende – Det er altså ikke hver eneste gang der er behov for “Det store udtræk” i form af pool, legelande, bowling- og minigolfbaner, nogen gange er det sundt med noget andet og så gør det ikke noget at man er sammen om oplevelserne. Der er altså intet galt med “Det store udtræk” og det er også fedt en gang imellem, men det er ikke nødvendigvis det der giver en uforglemmelig ferie……Måske ovenikøbet tværtimod 😉