4,5/5 stjerner på Tripadvisor!
4,5/5 stjerner på Google!

Camping

Camping på Western Camp

Pladserne på Western Camp ligger fordelt rundt på hele campingpladsen. Alle pladser har separat 10 amp. Automatsikring, og der er kort til vandposter. Tjek pladskortet ud og find jeres egen “Favoritplads”. Find pladskortet længere nede her på siden.

Vi har ikke noget centralt “Fastliggerområde”, så fastliggerne er også fordelt rundt på hele pladsen i små hyggelige klynger. Det virker!

Der er oceaner af muligheder, hvis man ikke gider dase hele dagen på den dejlige og børnevenlige strand, som pladsen ligger ved.

Man kunne jo også gå en tur på Kramnitze Havn, besøge tigrene og aberne i Knuthenborg, tage i Middelaldercentret, eller hvis vejret ”driller”, kan man tage en tur i Lalandias tropiske vandland, der kun ligger 10 min. kørsel fra pladsen. I højsæsonen har vi ofte optræden og live countrymusik.

Vi har gode læforhold, moderne sanitære forhold, lille butik med dagligvarer og ikke mindst hyggelige og naturskønne omgivelser samt en pragtfuld atmosfære.

Tjek pladskortet ud

Er du nysgerrig på at se hvilke pladser, du har mulighed for at få her på Western Camp, kan du se overblikket i pladskortet.

Vi samler på glade gæster

4,5/5 Baseret på 128 anmeldelser

4,3/5 Baseret på 633 anmeldelser

Book et ophold i ægte western stil

Western Camp er en pragtfuld og velindrettet familie-campingplads i ægte Western stil med egen sherif, saloon og fængsel. Her kan du roligt slippe din indre camping-cowboy løs.

Tag en tur med vores lille tog rundt på pladsen, leg cowboy, spil fodbold, leg på en af legepladserne, hop på hoppepuden eller skyd om kap med far eller mor på skydebanerne (luftgeværer).