CAMPING

Pladserne på Western Camp ligger fordelt rundt på hele campingpladsen. – Tjek pladskortet ud og find jeres egen “Favoritplads.”

Vi har ikke guld, sølv og bronzepladser. – Alle pladser har separat 10 amp. automatsikring, og der er kort til vandposter.

Vi har således ikke “komfortpladser,” idet vi lægger vægt på traditionel camping, hvor fokus er andre steder end på selve enhedens indretning.

Vi har ikke noget centralt “Fastliggerområde,” så fastliggerne er også fordelt rundt på hele pladsen i små hyggelige klynger. – Det virker !

Udgangspunktet er, at alle skal føle sig velkomne, uanset hvor på pladsen de “lander,” og så er det ellers alle de andre oplevelser, der skal tælle.

Western Camp er en pragtfuld og velindrettet familie-campingplads i ægte Western stil med egen sherif, saloon og fængsel. Her kan du roligt slippe din indre camping cowboy løs. Tag en tur med vores lille tog rundt på pladsen, leg cowboy, spil fodbold, leg på en af legepladserne, hop på hoppepuden eller skyd om kap med far eller mor på skydebanerne (luftgeværer).

Der er oceaner af muligheder, hvis man ikke gider dase hele dagen på den dejlige og børnevenlige strand, som pladsen ligger ved. Man kunne jo også gå en tur på Kramnitze Havn, besøge tigerne og aberne i Knuthenborg, tage i Middelaldercentret eller hvis vejret ”driller” tage en tur i Lalandias tropiske vandland, der kun ligger 10 min. kørsel fra pladsen. I højsæsonen har vi ofte optræden og live countrymusik.

Vi har gode læforhold, moderne sanitære forhold, lille butik med dagligvarer, og ikke mindst hyggelige og naturskønne omgivelser samt en pragtfuld atmosfære.

Camping priser 2019 Pr. dag
Pladsgebyr (gratis strøm) Kr. 66,-
Voksne (+12 år) Kr. 88,-
Børn (0-2 år) Gratis
Børn (2-11 år) Kr. 55,-
Hunde Kr. 22,-
Depositum (reservation) Kr. 500,-

Bemærk – Ved korttidsleje på lejeperioder på 6 eller færre dage er man ved reservation sikret en plads, men ikke nødvendigvis netop det specifikke pladsnummer man vælger.

Der tages forbehold for trykfejl, afgifts- og valutaændringer. Klik her for at se vores Standardlejebetingelser