4,5/5 stjerner på Tripadvisor!
4,5/5 stjerner på Google!

Hytter & huse

Hytter & huse på Western Camp

Hytteferie på en campingplads er de perfekte rammer for en vellykket familieferie. På Western Camp har vi 3 forskellige slags campinghytter: PrærieHytter, WesternHytter & WesternHytte-Plus+.

  • PrærieHytterne er vores mindste hytte, og er det som mange opfatter som en “Traditionel hytte”. En lille hyggelig og velfungerende hytte i ét rum.
  • WesternHytter er større og indrettet med flere rum og hems. WesternHytterne er desuden noget mere veludstyrede end PrærieHytterne.
  • WesternHytte-Plus+ er de største hytter, indrettet og udstyret som WesternHytterne, men med en lille tilbygning med stue og toilet.

Feriehusene er til 8-9 personer. Og har ejet bad og toilet. Og fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine. Stor stue med spiseplads. 2 værelser med plads til 2 i hver, samt et anneks til 4 personer. (de 3 feriehuse kan også bookes online)

Det er kun de 3 storhuse der skal ringes om hvis de skal bookes.
Udover de 38 hytter og 3 feriehuse har Western Camp 3 “Storhuse”. I alt lidt mere end 350 sovepladser “under tag”.

Hytter og Feriehuse kan bookes her. – “Storhuse” kan ikke bookes online. – Ring venligst 54 94 61 00, hvis I ønsker at reservere et “Storhus”.

Herudover er der selvfølgelig pladser til campering, så der er rigtig mange muligheder… Også for de store grupper. Ring og hør nærmere om alle de forskellige muligheder for netop jeres arrangement.

Hunde er tilladt i følgende hytter og huse: PrærieHytte 24, 26, 27, 28, 29, 30 og 31 samt Storhusene A, C og E. Herudover er det muligt at tage små hunde (ikke hvalpe) på under 10 kg. med i følgende hytter: WesternHytte 6, 17 og 20 samt WesternHytte-Plus+ 12 og 14, samt Feriehus D.

Bemærk! Ankomst efter kl. 14 – Afrejse før kl. 11.00

Ved korttidsleje på lejeperioder på 6 eller færre dage er man ved reservation sikret minimum den hyttetype, man har booket, men ikke nødvendigvis netop det specifikke hyttenummer, der fremgår af bekræftelsen. Forbrug afregnes med kwh prisen som kan ses under priser.

Der tages forbehold for trykfejl, afgifts- og valutaændringer.

Vores hytter & huse

Nedenfor kan du finde praktisk information på vores hytter og huse på Western Camp. Har du nogle spørgsmål til nedenstående, eller ønsker du at vide mere, er du velkommen til at henvende dig.

Præriehytter

PrærieHytterne er på 23 kvm., inkl. 7 kvm. delvist overdækket terrasse med bord-/bænkesæt, og der er fin plads til 3-5 personer i hytten.

Western Hytter

WesternHytterne er på 32 kvm., inkl. 7 kvm. overdækket terrasse med bord-/bænkesæt, og der er plads til 4-6 personer i hytten.

Western Hytter Plus+

WesternHytte-Plus+ er på 42 kvm., inkl. 7 kvm. overdækket terrasse med bord-/bænkesæt, og der er plads til 4-6 personer i hytten.

Feriehuse

Feriehuse på 60 kvm., med egen have og plads til 8-9 personer. Feriehusene er roligt beliggende og alligevel centralt placeret inde på selve campingpladsen.

Grupper & Storhuse

Western Camp har også gode faciliteter til større grupper. Western Camp råder over 350 sovepladser under tag i Storhuse, Feriehuse og “Småhytter”.

Vi samler på glade gæster

4,5/5 Baseret på 128 anmeldelser

4,3/5 Baseret på 633 anmeldelser

Book et ophold i ægte western stil

Er du interesseret i at booke et ophold hos Western Camp, har du her muligheden for det. Vi håber, at I har lyst til at have en masse spændende og sjove dage hos os. 

Har I nogle spørgsmål, som I ikke finder svar på her på hjemmesiden, inden I ønsker at booke jeres ophold, er vi naturligvis kontaktbare. Vi ser frem til at høre fra jer, så vi sammen kan drøfte jeres muligheder.