4,5/5 stjerner på Tripadvisor!
4,5/5 stjerner på Google!

Feriehuse

Feriehuse

Feriehuse på 60 kvm., med egen have og plads til 8-9 personer. Feriehusene er roligt beliggende og alligevel centralt placeret inde på selve campingpladsen. Husene er indrettet med køkken i åben forbindelse med stuen, hvorfra der er udgang til haven og terrassen. Fra køkkenet er der adgang til mellemgang med fordeling til badeværelse, værelse med køjeseng og værelse med dobbeltseng. Stuen er indrettet med spisebord, sofaarrangement og fjernsyn. Badeværelset er med toilet, håndvask og brus. I køkkenet er der kaffemaskine, opvaskemaskine, køle-/fryseskab, komfur med ovn, mikrobølgeovn, “køkkengrej” og service til 9 personer.

I køjesengsværelset er der 2 sovepladser, og i dobbeltsengsværelset er der 2 sovepladser. Endvidere er der et lille anneks med 2 x 2 sovepladser i “Dobbeltkøjeseng”. Herudover er der mulighed for, at der i stuen kan sove 1 person (sofa / ikke optimalt). Der er dyner og puder til 8 personer. – Ophold for 8 personer er inkluderet i prisen.

Feriehusene er opført i 1960, men er løbende vedligeholdt og istandsat, så de fremstår i nogenlunde pæn stand (med enkelte variationer fra hus til hus). Feriehusene er en rigtig god “base” for en ferie med de fordele, der er ved at være på en campingplads, og samtidig med muligheden for at bo i feriehus med de fordele, der følger med dét. Husene er ligeledes velegnede til 2 generationer eller 2 familier på ferie sammen.

Bemærk venligst at alle vore hytter er røgfri. Strøm betales efter måler og afregnes med kwh. Prisen som kan ses under priser. OBS: Der er ikke tv-kanaler på fjernsynet, men man kan streame tv gennem egen medbragte chromecast eller ved leje af chromecast i receptionen. Ved streaming benyttes internet fra egen mobil data, da vores internetforbindelse ofte er langsomt, da vi ofte er mange på wi-fi samtidig. Vi er tilmeldt hos fibernet, og forventer at blive opkoblet fibernettet snarest. Herefter vil internetforbindelsen på pladsen blive markant bedre, men vi må vente lidt endnu.

Husdyr
I alle udlejningsenheder er det tilladt at medbringe op til 2 små husdyr (max 12 kg). Husdyrets vægt vurderes ud fra racens normalvægt. Pris for hund i hytter er kr. 44,- pr. døgn pr. hund.

Det er kun muligt at medtage større husdyr i nogle af PrærieHytterne. Her henvises til de udvalgte PrærieHytter nr. 24, 26, 27, 28, 29, 30 og 31.

Små husdyr er altså tilladt i alle hytter og huse, men må ikke efterlades i lejemålet, ligesom at møbler og senge ikke må benyttes af husdyr.

Rabat i lavsæson
Udenfor højsæson og højtider vil der normalt kunne opnås en rabat på 20%, og i visse perioder endnu mere. – Tjek onlinebookingen eller ring 54 94 61 00.

Højtider: Bededagene, Himmelfart & Pinse
Vore FerieHuse er FerieHus B, FerieHus D og FerieHus F.

Bemærk! Ankomst efter kl. 14 – Afrejse før kl. 11.00

Ved korttidsleje på lejeperioder på 6 eller færre dage, er man ved reservation sikret minimum den hyttetype, man har booket, men ikke nødvendigvis netop det specifikke hyttenummer, der fremgår af bekræftelsen.

Der tages forbehold for trykfejl, afgifts- og valutaændringer.

Information

Dokumenter

Udenfor højsæson og højtider vil der normalt kunne opnås en rabat på 20%, og i visse perioder endnu mere. – Tjek onlinebookingen eller ring 54 94 61 00.

Galleri

Vi samler på glade gæster

4,5/5 Baseret på 128 anmeldelser

4,3/5 Baseret på 633 anmeldelser

Book et ophold i ægte western stil

Er du interesseret i at booke et ophold hos Western Camp, har du her muligheden for det. Vi håber, at I har lyst til at have en masse spændende og sjove dage hos os.

Har I nogle spørgsmål, som I ikke finder svar på her på hjemmesiden, inden I ønsker at booke jeres ophold, er vi naturligvis kontaktbare. Vi ser frem til at høre fra jer, så vi sammen kan drøfte jeres muligheder.