4,5/5 stjerner på Tripadvisor!
4,5/5 stjerner på Google!

Præriehytter

Præriehytter

PrærieHytterne er på 23 kvm., inkl. 7 kvm. delvist overdækket terrasse med bord-/bænkesæt, og der er fin plads til 3-5 personer i hytten. 

Hyggelig og traditionel campinghytte til en dejlig hytteferie. Hytterne er indrettet i ét rum og indeholder dobbeltseng, køjeseng med 2 sovepladser og en sovebriks, der også benyttes i forbindelse med spisekrogen. Dobbeltsengen og køjesengen er adskilt af en skillevæg.

Herudover er der spisekrog, lille køkkenniche med kogeplader, kaffemaskine, køleskab, gryde, potte og pande samt service til 5 personer.

Der er dyner og puder til 5 personer. – Ophold for 5 personer er inkluderet i alle vores hyttepriser. – PrærieHytterne er opført fra år 1991-2000.

Bemærk venligst, at alle vore hytter er røgfri. Strøm betales efter måler og afregnes med kwh prisen som ses under priser.

Husdyr
I alle udlejningsenheder er det tilladt at medbringe op til 2 små husdyr (max 12 kg). Husdyrets vægt vurderes ud fra racens normalvægt. Pris for hund i hytter er kr. 44,- pr. døgn pr. hund.

Det er kun muligt at medtage større husdyr i nogle af PrærieHytterne. Her henvises til de udvalgte PrærieHytter nr. 24, 26, 27, 28, 29, 30 og 31.

Små husdyr er altså tilladt i alle hytter og huse, men må ikke efterlades i lejemålet, ligesom møbler og senge ikke må benyttes af husdyr.

Rabat i lavsæson
Udenfor højsæson og højtider vil der normalt kunne opnås en rabat på 20%, og i visse perioder endnu mere. – Tjek onlinebookingen eller ring 54 94 61 00.

Højtider: Bededagene, Himmelfart & Pinse
Vore PrærieHytter er hytte nr. 1, 2, 3, 24, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 34, 35, 36, 37 og 38.

Bemærk! Ankomst efter kl. 14 – Afrejse før kl. 11.00

Ved korttidsleje på lejeperioder på 6 eller færre dage er man ved reservation sikret minimum den hyttetype, man har booket, men ikke nødvendigvis netop det specifikke hyttenummer, der fremgår af bekræftelsen.

Der tages forbehold for trykfejl, afgifts- og valutaændringer.

Information

Dokumenter

Udenfor højsæson og højtider vil der normalt kunne opnås en rabat på 20%, og i visse perioder endnu mere. – Tjek onlinebookingen eller ring 54 94 61 00.

Galleri

Vi samler på glade gæster

4,5/5 Baseret på 128 anmeldelser

4,3/5 Baseret på 633 anmeldelser

Book et ophold i ægte western stil

Er du interesseret i at booke et ophold hos Western Camp, har du her muligheden for det. Vi håber, at I har lyst til at have en masse spændende og sjove dage hos os.

Har I nogle spørgsmål, som I ikke finder svar på her på hjemmesiden, inden I ønsker at booke jeres ophold, er vi naturligvis kontaktbare. Vi ser frem til at høre fra jer, så vi sammen kan drøfte jeres muligheder.