4,5/5 stjerner på Tripadvisor!
4,5/5 stjerner på Google!

Nyheder & tilbud

Nyheder & aktuelle tilbud

Her er de seneste nyheder fra Western Camp…. 

Sæsonen 2024 kører fra fredag d. 19 april til søndag 11 august. 
Husk at reservere plads, hytte, etc. i god tid…

Sheriffens kontor har åbent alle dage efter behov, – også i højtider og højsæson. Vi accepterer ofte sene indtjek, blot det er aftalt på forhånd.

Vores butik har ligeledes åbent efter behov, typisk til kl. 22.00 i højsæsonen. I ydersæsonen lukkes der generelt kl. 16.00. De aktuelle åbningstider er altid tilgængelige på dørene til kontor og butik. Saloonen har åbent, når der er optræden på scenen, og lukker typisk omkring kl. 24.00.

Vi tager stort set telefonen altid, men i lukkeperioden ser vi helst, at telefonbetjening sker i hverdagene mellem 8.00 og 16.00 – Husk vores onlinebooking har åbent alle dage, hele døgnet, året rundt.

Vi ses på Western Camp!

Høvdingen & Sheriffen

Her offentligøres aktuelle konkurrencer. Opdateres løbende.

Tjek aktuelle tilbud for sommerferie på onlinebooking

Tjek aktuelle tilbud for højtiderne på onlinebooking

Vi samler på glade gæster

4,5/5 Baseret på 128 anmeldelser

4,3/5 Baseret på 633 anmeldelser

Book et ophold i ægte western stil

Er du interesseret i at booke et ophold hos Western Camp, har du her muligheden for det. Vi håber, at I har lyst til at have en masse spændende og sjove dage hos os. 

Har I nogle spørgsmål, som I ikke finder svar på her på hjemmesiden, inden I ønsker at booke jeres ophold, er vi naturligvis kontaktbare. Vi ser frem til at høre fra jer, så vi sammen kan drøfte jeres muligheder.